Acrylverf gieten

Heb je wel eens van acrylverf gieten gehoord? Dit is een techniek waarbij je de verf verdunt, tot het precies de juiste verhouding heeft om te vloeien. Het kan ontspannend werken en het resultaat is altijd weer een mooie verrassing. Je hoeft er geen enkele ervaring voor te hebben, iedereen kan het!

Wat voor leuks gaan we doen?
Tijdens deze workshop leer ik je hoe je zelf de verf kunt mengen, en laat ik je verschillende basistechnieken zien. Je komt tevens te weten hoe je cellen kunt creëren. Vervolgens gaan we aan de slag met 1 doek van 30 x 30, een doek van 20 x 20 én een heel klein schilderijtje op een mini-ezeltje. We gebruiken verschillende technieken. Ik begeleid hier uiteraard bij en kan je advies geven over kleuren. Je hebt keuze uit meer dan 20 kleuren verf! Je kunt tevens tegen een meerprijs door mij een hanger, oorbellen, haarspeld en/of een ring laten maken van de door jou gekozen kleurencombinatie.

Voor wie?
Deze workshop is te boeken vanaf twee personen. Dit zijn privé workshops, je zit dus alleen met je eigen gekozen groepje. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben. De workshop is ook zeer geschikt om met een groepje te boeken, jullie kunnen dan kiezen om 1 groot schilderij te maken voor de gelukkige jarige én een mini schilderijtje voor jezelf, of natuurlijk gewoon allemaal een eigen schilderij. Dus heb je zin in een ontspannend uitje, waar je een verrassend schilderij aan over houdt? Volg dan gezellig met (bijvoorbeeld) je zus, oma, vriendin, dochter, zoon, collega of buurvrouw deze leuke workshop!

Duur workshop & kosten:
Deze workshop duurt ongeveer 2,5 á 3 uur, en is inclusief alle materialen (en dat is meer dan je denkt! :-)), koffie/thee en iets lekkers. Deze workshop kost 55 euro per persoon en is te boeken vanaf 2 personen. Datum is in overleg.

ACTIE! Nu inclusief gratis hanger t.w.v. € 14,95!

Locatie:
Locatie is in Rijswijk, Zuid-Holland (tussen Delft en Den Haag).

Extra info:
Ik heb schorten beschikbaar, maar trek niet je mooiste kleren aan 🙂 De schilderijen kunnen niet gelijk meegenomen worden. Het duurt ongeveer een week voordat het helemaal droog is. De hanger moet nog gemaakt worden, afhankelijk van de drukte kan dit tot maximaal 3 weken duren.

Mocht je meer informatie willen hebben, neem dan graag contact op via info@lavart.nl. Hopelijk zie ik je snel!